Hartelijk welkom op onze site!

Hoe het begon…

Thuis bij Kien had zijn oorsprong in het najaar van 2014. Toen openden wij onze galeriewinkel waar Kien met Hout design, kunst en originele accessoires en cadeau’s een uniek geheel vormden. Winkelpubliek kon kennismaken met het werk van Maarten en Daan zorgde voor de verwijzing indien er meubels op maat gewenst waren. Daan runde de gezellige ‘huiskamer’ waar alles te koop was. Met interesse voor jong en oud. Ondertussen diende zich een mooie kans voor Kien met Hout aan, want niet lang daarna verwierf Maarten zijn eigen meubelwerkplaats. Weer een jaar later, in 2017, kochten we samen het naastgelegen woonhuis.

Het vervolg…                   

Na drie mooie jaren winkelavontuur midden in het mooie Gorssel kregen we de kans om meubelwerkplaats en winkel samen te voegen op ons eigen terrein aan de Zutphenseweg 26a. Helaas is daarmee wel een leuk cadeau-assortiment verloren gegaan, want op onze plek, net uit de loop van het dorp, gaan we eerst kijken en ervaren hoe we de klant gaan bereiken. Maar vanaf heden ben je daar, op afspraak, van harte welkom!

Het is een plek waar volledige focus op het hout ligt, van stam tot eindproduct. Naast loods, droogschuur en meubelwerkplaats is er nu ook een showroom waar we het werk tentoonstellen en waar ook nog steeds de originele houtproducten te koop zijn, zoals de presenteerplanken. In deze prachtige omgeving ontvangen we je graag. En zelfs overnachten behoort hier vanaf nu tot de mogelijkheid. In ons gastenverblijf streven we ernaar een inspirerende plek te bieden met uiteraard vele verwijzingen naar Kien met Hout.

Tot ziens!

Met groet,

Maarten en Daan Kien              

 

Bezoek ook eens onze andere websites:

www.kienmethout.nl

www.daantheaterwerk.nl

www.rouxlala.nl